Opstart

Opstart, diskussion og inspiration – Tirsdag Eftermiddag

Dagen startede med en rask løbetur rundt om det hus som det hele handlede om. Efter løbeturen blev folk bedt om i en fart at skrive de ord, der umiddelbart falder dem ind når de tænker på ”Det gode studiemiljø”. Disse ord blev brugt til at diskutere de overordnede mål for de fysiske og rumlige interventioner i de studerendes tilholdssted de næste par år.

Efter de overordnede diskussioner gik vi rundt i de enkelt rum: café, gange, grupperum og uden for bygningen for at diskutere mulighederne på de enkelte steder. Tilbage i plenum blev der ideudviklet og langsomt blev ideerne til de enkelte rum konkretiseret parallelt med at folk delte sig i grupper. Efter en peptalk og inspirationsvideoer gik grupperne til deres rum for at gå mere konkret til sagen og forberede hvad man allerede kunne medbringe til indretningen af rummene dagen efter.

En central del af denne (og især den følgende) fase var at skitsere i 1 : 1 med alt hvad man kunne finde på at bruge inklusive indkøbt pap, maletape og hobbyknive. Tanken med dette var at man meget hurtigt kunne prøve ideer i en rimelige realistisk rumlig form eller markere med tape hvor en lampe eller en reol skulle være. Det hele foregår på stedet og med en her og nu fornemmelse af de rumlige forandringer man prøver af.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close